Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731799682

Copa 731799682 Información oficial sobre el partido 731799682 en Hattrick

29.05.2024 18:00:00

Drużyna z podwórka Alineación oficial del equipo 'Drużyna z podwórka' en el partido 0 - 10 Tecza Płońsk Alineación oficial del equipo 'Tecza Płońsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Drużyna z podwórka Alineación oficial del equipo 'Drużyna z podwórka' en el partido 0 - 9 Tecza Płońsk Alineación oficial del equipo 'Tecza Płońsk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drużyna z podwórka

Tecza Płońsk

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Płońsk es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jakub Pawlikowski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Płońsk va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Wasen Barbouri va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Maciej Kalejta s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Avraam Thomaidis, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 3.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Pino Mote va augmentar l'avantatge de Płońsk a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jakub Pawlikowski va augmentar l'avantatge de Płońsk a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Dawid Sadecki de Płońsk va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Płońsk van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mitea Gorcea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Jakub Pawlikowski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 0 - 8 per a Płońsk.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bosso Lederle de Płońsk l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 9 al minut 87 de partit.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Płońsk va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mitea Gorcea, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 10 pujava al marcador.