Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731797917

Amistoso (Int.) 731797917 Información oficial sobre el partido 731797917 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 4 - 3 A.C.Cobra Alineación oficial del equipo 'A.C.Cobra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 3 - 2 A.C.Cobra Alineación oficial del equipo 'A.C.Cobra' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,9 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, David Mantilla va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, imperioso aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Fernando Halcón va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 en Fausto Zigordia va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pep Mañer podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.
  • 190 Minuto 52 (Gol de falta): En Fernando Helausa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Phil Salat va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 15 de joc.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Mantilla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jorge Gerona va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Alex Black una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Borna Majić va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39, Fernando Halcón de imperioso va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

A.C.Cobra

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gijsbert van den Hoorn que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de A.C.Cobra va ser finalitzada des de l'esquerra per Gijsbert van den Hoorn al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats de A.C.Cobra van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Reima Kähönen va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Kleofas Troszczyński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Gabriel Jassen al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.