Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731795067

Copa 731795067 Información oficial sobre el partido 731795067 en Hattrick

29.05.2024 17:00:00

Daschja2022 Alineación oficial del equipo 'Daschja2022' en el partido 2 - 3 Spaarnestad Returned Alineación oficial del equipo 'Spaarnestad Returned' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Daschja2022 Alineación oficial del equipo 'Daschja2022' en el partido 0 - 3 Spaarnestad Returned Alineación oficial del equipo 'Spaarnestad Returned' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daschja2022

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 32, indicava inequívocament que en Dean Geduld va saber trobar la xarxa rival. Daschja2022 desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Stefaan de Gier va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jay Grotenbreg va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Daschja2022 posava el marcador 2 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Govert van der Zijden va rematar alt.

Spaarnestad Returned

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 en François Neau va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Aldo Battista podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 en Aleksi Simpura va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Elisardo Jul de Spaarnestad va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Etienne Karpershoek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Alfredo Lavena va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vasco Badjala va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Lavena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 35, quan un error defensiu va deixar Humphrey el Ayoubi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Etienne Karpershoek la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Spaarnestad havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Humphrey el Ayoubi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dani Gurrola va marxar de Govert van der Zijden en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Spaarnestad van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Erik Zimovčák de Spaarnestad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.