Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731787032

Copa 731787032 Información oficial sobre el partido 731787032 en Hattrick

29.05.2024 16:30:00

The ChapStarZ Alineación oficial del equipo 'The ChapStarZ' en el partido 0 - 4 AC Vikingerne Alineación oficial del equipo 'AC Vikingerne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The ChapStarZ Alineación oficial del equipo 'The ChapStarZ' en el partido 0 - 3 AC Vikingerne Alineación oficial del equipo 'AC Vikingerne' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The ChapStarZ

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ChapStarZ, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Jens Theisen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Świętopełk Łata va intentar anar-se'n per velocitat al minut 70 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

AC Vikingerne

Goles Goles

  • 135 Minuto 3 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): August Panduro de Vikingerne va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Vikingerne va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Hélder Miguel Simões va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Passaven 65 minuts quan en Hélder Miguel Simões va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrej Trajković de Vikingerne l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Janus Trust, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 10 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vikingerne va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en August Panduro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en August Panduro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fred Dulieu després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rene Frost va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Vikingerne quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Samuel Hillerup va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Janus Trust va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrej Trajković.