Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731783088

Amistoso 731783088 Información oficial sobre el partido 731783088 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 3 - 1 Lleida Esportiu Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 7 - 1 Lleida Esportiu Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu' en el partido
Es un cenizo 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Aleatorios prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Ricardo Aliart va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aleatorios pel centre va donar un gran resultat: el gol de Maximiliano Fachal va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aleatorios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ricardo Villa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Aleatorios ho intentava per la dreta per mitjà de Maximiliano Fachal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Villa de Aleatorios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Gabriel Boronat de Aleatorios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lleida Esportiu

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Jonatan Szczepanik va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 89 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Belarmino Costa Graça quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Esportiu va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Espina Neira Gomez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 250 Minuto 63 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Esportiu van pujar a rematar. Però en Rafael Swoboda la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Espina Neira Gomez.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lech Niedźwiedzki de Esportiu es va guanyar la targeta groga merescudament.