Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731781891

Amistoso (Int., RC) 731781891 Información oficial sobre el partido 731781891 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 5 - 2 Chicane Aue Alineación oficial del equipo 'Chicane Aue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 0 - 1 Chicane Aue Alineación oficial del equipo 'Chicane Aue' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepineros F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Elishaib Gliksman rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Aleksi Välkkilä, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Aleksi Välkkilä de Pepineros va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Eigil Pedersbæk, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Eigil Pedersbæk va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Eigil Pedersbæk gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Pepineros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Elishaib Gliksman va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Eigil Pedersbæk de Pepineros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Donát Ungvári de Pepineros va superar Memoli Işıman, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Pepineros Aleksi Välkkilä no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Memoli Işıman es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Raúl Xicoténcatl Bustillo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 2.

Chicane Aue

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tomasz Siergiej va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 26.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Armando Augusto Jesus Fernandes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Francesco Giberti, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Armando Augusto Jesus Fernandes al minut 28 semblava entrar, però Gentil Loureiro va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Armando Augusto Jesus Fernandes va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 55. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 105 (Ocasión de falta): El Chicane va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 105 amb un llançament de falta perillós. En Armando Augusto Jesus Fernandes però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 117 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 117 la va desaprofitar Armando Augusto Jesus Fernandes de Chicane, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Brian Gundersen de Chicane va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Memoli Işıman, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gentil Loureiro va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Chicane i 4 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chicane 郑 (Zheng) 达勇 (Dayong) va intentar enganyar Gentil Loureiro amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 2.