Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731772554

Amistoso (Int.) 731772554 Información oficial sobre el partido 731772554 en Hattrick

26.05.2024 09:00:00

Ogry Alineación oficial del equipo 'Ogry' en el partido 2 - 1 Dorftrampel e.V. Alineación oficial del equipo 'Dorftrampel e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ogry Alineación oficial del equipo 'Ogry' en el partido 0 - 1 Dorftrampel e.V. Alineación oficial del equipo 'Dorftrampel e.V.' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ogry

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ogry va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jakub Sierny va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Jakub Sierny va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Ogry.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jakub Sierny, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ogry va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Janusz Elak, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Ogry van sortir al contraatac al minut 79, però Waldemar Gawerski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Dorftrampel e.V.

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Robert Hameseder de Dorftrampel va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Daniel Bischof va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Zenon Nawrat no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Surengiin Khidyr va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Anton Beuls de Dorftrampel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.