Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731772085

Copa 731772085 Información oficial sobre el partido 731772085 en Hattrick

29.05.2024 14:15:00

ARIZONA Alineación oficial del equipo 'ARIZONA' en el partido 2 - 5 NK Sanica Alineación oficial del equipo 'NK Sanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ARIZONA Alineación oficial del equipo 'ARIZONA' en el partido 2 - 3 NK Sanica Alineación oficial del equipo 'NK Sanica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARIZONA

Goles Goles

  • 111 Minuto 5 (Gol por el centro): Bogdan Muhić s'emportà una gran ovació del públic local al minut 5, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Ahmed Hasanbegović va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ARIZONA, Davor Jarni, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Wiktor Skalik va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 224 Minuto 89 (Ocasión de penalti): ARIZONA es va veure beneficiat per la polèmica al minut 89, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Damir Krstajić va relliscar al moment de fer el xut i el porter Nik Le Bot no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davor Jarni de ARIZONA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

NK Sanica

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el Sanica va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marvin Nankoe, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Nicuşor Şarban per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Nicuşor Şarban de Sanica va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 182 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Al minut 102 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Radolph Boissel va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 182 Minuto 113 (Gol por la izquierda): Nicuşor Şarban va aprofitar un error defensiu al minut 113, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Sanica.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Sanica va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabrijel Kaćera va desviar el xut final de Vedad Dedić després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Nicuşor Şarban va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dorian de Klaver quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Vedad Dedić va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Radolph Boissel sol davant la porteria al minut 56, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yiorgos Delphiniotis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.