Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731770918

Copa 731770918 Información oficial sobre el partido 731770918 en Hattrick

29.05.2024 14:00:00

Bezrucí pyrotechnici Alineación oficial del equipo 'Bezrucí pyrotechnici' en el partido 2 - 1 TJ Metle Otaslavice Alineación oficial del equipo 'TJ Metle Otaslavice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bezrucí pyrotechnici Alineación oficial del equipo 'Bezrucí pyrotechnici' en el partido 0 - 1 TJ Metle Otaslavice Alineación oficial del equipo 'TJ Metle Otaslavice' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bezrucí pyrotechnici

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): pyrotechnici va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Kamil Kotek va llançar una pena màxima perfectament.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jaroslav Kudráč va acabar en una passada genial cap al jugador de pyrotechnici Šimon Žídek, que va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pyrotechnici va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Kunčický, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

TJ Metle Otaslavice

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Otaslavice van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 76 quan Luboš Leden sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Petr Hrubý es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 10, però el porter va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Otaslavice la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 59 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Petr Hrubý amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Jan Hemmer quasi redueix la diferència al marcador al minut 74, però una gran estirada d'en Bohumil Hušek va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.