Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731767492

Amistoso (Int.) 731767492 Información oficial sobre el partido 731767492 en Hattrick

26.05.2024 09:30:00

Torfabrik 11 Alineación oficial del equipo 'Torfabrik 11' en el partido 2 - 4 DEPORTIVO LA VEGA F.C. Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LA VEGA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Torfabrik 11 Alineación oficial del equipo 'Torfabrik 11' en el partido 0 - 6 DEPORTIVO LA VEGA F.C. Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LA VEGA F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torfabrik 11

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Andrea Siro de Torfabrik va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Moses Vles va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Torfabrik.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Moses Vles va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

DEPORTIVO LA VEGA F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antonio Colón.
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Antonio Colón que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Federico Henriquez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a DEPORTIVO.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Roswell Maibet va augmentar l'avantatge de DEPORTIVO a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Tomás Rodríguez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Heidelberg Santana, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DEPORTIVO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emiro Herrera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Hans Huber, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Colón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abelio Henriquez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DEPORTIVO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Emiro Herrera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emiro Herrera va marxar de Christoph Hemmerle en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de DEPORTIVO van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.