Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731766220

Amistoso (Int., RC) 731766220 Información oficial sobre el partido 731766220 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido 4 - 0 Carib Avengers Alineación oficial del equipo 'Carib Avengers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido 5 - 0 Carib Avengers Alineación oficial del equipo 'Carib Avengers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuruhoo

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): 俞 (Yu) 容江 (Rongjiang) va donar a kuruhoo un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Florian Trauner es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, kuruhoo va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Krystian Lasota, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de kuruhoo a 4 - 0. Gidas Kasalauskas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hryhorii Komarytskyy va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Hensley Roach va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Florian Trauner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Skírnir Friðleifsson gairebé va marcar per a kuruhoo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Carib Avengers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Avengers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Moises Veeris va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Richal Regales, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.