Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731762526

Copa 731762526 Información oficial sobre el partido 731762526 en Hattrick

29.05.2024 13:00:00

F.C. Spacers Alineación oficial del equipo 'F.C. Spacers' en el partido 0 - 7 FCSQ's Alineación oficial del equipo 'FCSQ's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Spacers Alineación oficial del equipo 'F.C. Spacers' en el partido 0 - 5 FCSQ's Alineación oficial del equipo 'FCSQ's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Spacers

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Lino Lutgen que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

FCSQ's

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de FCSQs. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Venkatesh Palshikar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kaskazini Mzindakaya de FCSQs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 24 de partit.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Marcos Huar van servir per superar a l'últim defensor, en Gene T'Sobbel. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de FCSQs cantant "Marcos Huar selecció!"
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, João Victor Ferreira va augmentar l'avantatge de FCSQs a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Jeffrey Garvey va augmentar l'avantatge de FCSQs a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Andrés Felipe Riveros va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 6 per a FCSQs.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antonino Vaccari va anar directament als peus de Marcos Huar que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): FCSQs quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcos Huar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Andrés Felipe Riveros va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Venkatesh Palshikar es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Venkatesh Palshikar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCSQs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tsegaye Mengesha de FCSQs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.