Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731762288

Copa 731762288 Información oficial sobre el partido 731762288 en Hattrick

29.05.2024 13:00:00

bosdam bev Alineación oficial del equipo 'bosdam bev' en el partido 2 - 8 Tristan United Alineación oficial del equipo 'Tristan United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
bosdam bev Alineación oficial del equipo 'bosdam bev' en el partido 0 - 8 Tristan United Alineación oficial del equipo 'Tristan United' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bosdam bev

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Cisse Wiets va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a bosdam: 1 a 4 al minut 35.
  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els seguidors del bosdam van tornar a saltar d'alegria al minut 62. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Noa Waelkens que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 5.

Tristan United

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Fitzroy George va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 8. 0 - 1 per a T-Unit.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Elias Antunes de T-Unit va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Passaven 29 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fitzroy George va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fitzroy George, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Cedric Bollen van servir per superar a l'últim defensor, en Gust De Saeger. Tot va acabar amb el 1 - 5 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de T-Unit cantant "Cedric Bollen selecció!"
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jean-François Müller va augmentar l'avantatge de T-Unit a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el T-Unit va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 徐 (Xu) 东方 (Dongfang), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 7.
  • 117 Minuto 90 (Gol evento especial cansancio): En Cisse Wiets semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 90 de partit. En Ullrich Kent del T-Unit s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 2 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cedric Bollen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Jean-François Müller, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. T-Unit va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paul Jones-Todd va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 90, i va passar la pilota a 徐 (Xu) 东方 (Dongfang), però aquest no va encertar a marcar.