Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Rompecachitas (1586393) - Rapido Baleares (1368648) » 731759285: T76/R1

Copa 731759285 Información oficial sobre el partido 731759285 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 1

Los Rompecachitas Alineación oficial del equipo 'Los Rompecachitas' en el partido 2 - 4 Rapido Baleares Alineación oficial del equipo 'Rapido Baleares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Rompecachitas Alineación oficial del equipo 'Los Rompecachitas' en el partido 1 - 1 Rapido Baleares Alineación oficial del equipo 'Rapido Baleares' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rompecachitas

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Tolerano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rompecachitas es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Evald Skov va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Jorge Hocera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 99 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Petter Lennartsson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Josep Orteu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Rompecachitas.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rompecachitas Pablo Calvís, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jorge Hocera. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Manickam Dugyala de Rompecachitas anava molt fort i col·locat però Jorge Hocera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marcos Holguín xutant per a Rompecachitas va fer anar la pilota just on la volia, però Jorge Hocera, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Rapido Baleares

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Robert Machytka que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Gian Luca Abbondanza es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 285 Minuto 109 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Baleares van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pierrot Lafforgue, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Es duien 112 minuts de partit jugats quan Gorbert Reidel va estar a punt de posar per davant a Baleares amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aldo Bonvicino va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krsto Jelaš de Baleares amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clodoveo Neira de Baleares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Juhani Forsborn de Baleares, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aldo Bonvicino en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Baleares, Jorge Hocera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gian Luca Abbondanza, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Aldo Bonvicino va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Baleares i 2 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Gerardo Padoin va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Baleares a la tanda de penals: 2 - 4!