Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reał Madrid C.F. (125644) - la palma team fc (796309) » 731757927: T76/R1

Copa 731757927 Información oficial sobre el partido 731757927 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 1

Reał Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Reał Madrid C.F.' en el partido 3 - 1 la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reał Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Reał Madrid C.F.' en el partido 0 - 4 la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reał Madrid C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): El RMA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Constantin-Gabriel Ionescu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a RMA i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 30 minuts de joc. Mentre en Tekalign Sasamo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Romain Cilewo va incrementar l'avantatge de RMA amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el RMA sortien al contraatac. La falta llançada per Tekalign Sasamo va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 81, un contraatac del RMA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mg Soe Wai perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergo Batoniashvili, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

la palma team fc

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors de palma no defallien en cap moment. Producte d'això, en Gunther Haesebrouck va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Gunther Haesebrouck quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 49 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Luuk Zeilstra amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Gunther Haesebrouck al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robin Frost es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mirko Klausen de palma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Niver Guzmán s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.