Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Banyeres (311583) - CD Murga (795948) » 731757506: T76/R1

Copa 731757506 Información oficial sobre el partido 731757506 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 1

Atlètic Banyeres Alineación oficial del equipo 'Atlètic Banyeres' en el partido 4 - 5 CD Murga Alineación oficial del equipo 'CD Murga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Banyeres Alineación oficial del equipo 'Atlètic Banyeres' en el partido 2 - 0 CD Murga Alineación oficial del equipo 'CD Murga' en el partido
Tiene suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Banyeres

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): ATB, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Diego Mulero per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pau Bracons no va ser aprofitada per en Ionuţ Văcaru que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Al minut 84, Diego Mulero gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Plácido Loureno es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Diego Mulero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a ATB.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de ATB, Antonio Salvador Calvo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Polen Olasagastia de ATB va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pau Bracons va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Plácido Loureno de ATB anava molt fort i col·locat però Abdon Civera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.

CD Murga

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Murga van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Bertrand Franceus.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Martino Giacomin de Murga, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Murga va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Birger Jadot va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Murga van sortir al contraatac al minut 73, però Martino Giacomin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Murga, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Bertrand Franceus va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): Murga van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 95, però Martino Giacomin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 274 Minuto 104 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 104, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Adalrik Waldtal de Murga, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Polen Olasagastia en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jakub Massalski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Murga Alonso Ocasiones no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Polen Olasagastia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Boris Alarcia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Murga.