Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD San Juanillo (1364948) - F.C.RodiMax (314051) » 731757495: T76/R1

Copa 731757495 Información oficial sobre el partido 731757495 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 1

CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido 2 - 3 F.C.RodiMax Alineación oficial del equipo 'F.C.RodiMax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD San Juanillo Alineación oficial del equipo 'CD San Juanillo' en el partido 1 - 3 F.C.RodiMax Alineación oficial del equipo 'F.C.RodiMax' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Juanillo

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El porter de Juanillo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Todor Alexandrov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Todor Alexandrov de Juanillo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Todor Alexandrov tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Kristian Berntsen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kruts Bukarts per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

F.C.RodiMax

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 劉 (Liu) 廷雄 (Tingxiong) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El F.C.RodiMax era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Matías Héctor Bottaniz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 26, en Matías Héctor Bottaniz del F.C.RodiMax va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Servan Bobin que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): F.C.RodiMax quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Matías Héctor Bottaniz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Tyree Stoner va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Servan Bobin, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.RodiMax va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maximilian Lutjeboer va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Matías Héctor Bottaniz es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrià Abellana de F.C.RodiMax va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tsihan Pasevich de F.C.RodiMax va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.