Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kueskitos (774208) - Lakers de Huitar F.C. (121410) » 731757407: T76/R1

Copa 731757407 Información oficial sobre el partido 731757407 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 1

Kueskitos Alineación oficial del equipo 'Kueskitos' en el partido 0 - 1 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kueskitos Alineación oficial del equipo 'Kueskitos' en el partido 0 - 4 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kueskitos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kueskitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abdelwarith Alkhiati, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Abdelwarith Alkhiati de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kueskitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Horst Dieter Voßmüller, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kueskitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrián Corte, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62 en Alatz Arrokia va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lakers de Huitar F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb 61 minuts jugats, Juan Miguel Gil de Bernabé de Lakers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.