Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobos de Luna Amarga (1417305) - FC Peñacastillo (311064) » 731757365: T76/R1

Copa 731757365 Información oficial sobre el partido 731757365 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 1

Lobos de Luna Amarga Alineación oficial del equipo 'Lobos de Luna Amarga' en el partido 3 - 5 FC Peñacastillo Alineación oficial del equipo 'FC Peñacastillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lobos de Luna Amarga Alineación oficial del equipo 'Lobos de Luna Amarga' en el partido 1 - 1 FC Peñacastillo Alineación oficial del equipo 'FC Peñacastillo' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,3 % 24,9 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobos de Luna Amarga

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, Amarga aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Geert Albert va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jesper Thomassen de Amarga va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sacha Huyghe que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesper Thomassen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Amarga, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesper Thomassen va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 49. En Geert Albert va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 239 Minuto 88 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sacha Huyghe va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Manuel Gaspar per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jesper Thomassen es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 89, però el porter va aturar el seu xut.

FC Peñacastillo

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): El Egidius Leiningen-Westerburg va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Peñacastillo. 0-1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Manuel Gaspar va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Peñacastillo va ser Emiro Pérez, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 190 Minuto 102 (Gol de falta): En Egidius Leiningen-Westerburg conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-4
  • 183 Minuto 107 (Gol por la derecha): Al 107 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Peñacastillo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mihai Meleanca es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peñacastillo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mihai Meleanca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Peñacastillo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Añaterve Rubio Torrecilla va desviar el xut final de Lucas Barker després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Lesar Civan va marcar al minut 87 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 102, quan en Lesar Civan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Oskar Jümmers de Peñacastillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egidius Leiningen-Westerburg de Peñacastillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tato Torres.