Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731751681

Copa 731751681 Información oficial sobre el partido 731751681 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Real Trufus Alineación oficial del equipo 'Real Trufus' en el partido 3 - 2 Dogs White Alineación oficial del equipo 'Dogs White' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Trufus Alineación oficial del equipo 'Real Trufus' en el partido 3 - 1 Dogs White Alineación oficial del equipo 'Dogs White' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Trufus

Goles Goles

  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Pepelu Gómez de Pedroso va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Trufus: 1 a 2 al minut 68.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Després de 85 minuts de partit, Uztail Erreketa igualava per Trufus en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Trufus prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en Pepelu Gómez de Pedroso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Trufus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Ordóñez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Trufus va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Manuel Garaz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Trufus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Garaz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gerrit-Jan van Minnen.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Ignacio Castellsir arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Parma de Trufus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Garaz.

Dogs White

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): White agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carlo Perosa amb mestria.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ramon Boadas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jordi Boixader la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Musko Zezeaga de White, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Maestre España de White es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.