Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731751494

Copa 731751494 Información oficial sobre el partido 731751494 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

AD Caracas Alineación oficial del equipo 'AD Caracas' en el partido 4 - 3 WakandaTeam Alineación oficial del equipo 'WakandaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AD Caracas Alineación oficial del equipo 'AD Caracas' en el partido 2 - 4 WakandaTeam Alineación oficial del equipo 'WakandaTeam' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Caracas

Goles Goles

  • 103 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan David Gueba va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Francisco Vázquez de Caracas va aconseguir igualar el partit al minut 62, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Després de 89 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Caracas, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Àngel Blanxer de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 106 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Gueba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Caracas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 106.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en David Gueba no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Michael Radford va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Efrén Iturbust va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Caracas.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Al minut 105 es va veure una gran oportunitat per a Caracas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Serrano de Pablo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Molina Blanco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

WakandaTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a WakandaTeam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Eduardo Yanke.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alontso Zigarroa va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 139 Minuto 87 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maruny Labanda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francisco Vázquez per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): WakandaTeam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Karol Volčko va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maruny Labanda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francisco Vázquez per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): WakandaTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Herrada va desviar el xut final de Bent Faarkrog després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Yanke de WakandaTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.