Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731751444

Copa 731751444 Información oficial sobre el partido 731751444 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Los Carajaulas FC Alineación oficial del equipo 'Los Carajaulas FC' en el partido 1 - 4 Triby Alineación oficial del equipo 'Triby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Carajaulas FC Alineación oficial del equipo 'Los Carajaulas FC' en el partido 1 - 1 Triby Alineación oficial del equipo 'Triby' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,3 % 53,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Carajaulas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Pedro Gubert va donar a Carajaulas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Arno Opel va marxar per velocitat al minut 22 i va fer una passada de la mort a Víctor Matamala, però aquest va fallar.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Carajaulas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pablo Gible, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Triby

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benno Kleinöder, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Triby va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 48. José João Mateus Costa va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Triby va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Hanot Gesalaga aconseguint el 1 - 3.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Passaven 55 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Hanot Gesalaga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Triby que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hanot Gesalaga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José João Mateus Costa de Triby va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.