Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731751250

Copa 731751250 Información oficial sobre el partido 731751250 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Mas Petardos Alineación oficial del equipo 'Mas Petardos' en el partido 2 - 4 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mas Petardos Alineación oficial del equipo 'Mas Petardos' en el partido 2 - 2 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Petardos

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Josep Maria Godia va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 102 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Als 48 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Petardos va acabar amb la pilota als peus de Josep Maria Godia que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Petardos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jonathan Sarabia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pere Forradellas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gerónimo Canell estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raimunde Velo, als 40 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Petardos Raimunde Velo quasi marca al minut 48 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Luis Serna l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

la patatera mecánica

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a patatera prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Denis Barnig.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): patatera va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Claes Lauritsen.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Casimir Vives des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Héctor Horazqueta de patatera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Lozano Hernando després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Esteban Villa va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de patatera la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.