Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731751045

Copa 731751045 Información oficial sobre el partido 731751045 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Aguilucho Alineación oficial del equipo 'Aguilucho' en el partido 2 - 3 Trasto Alineación oficial del equipo 'Trasto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguilucho Alineación oficial del equipo 'Aguilucho' en el partido 0 - 4 Trasto Alineación oficial del equipo 'Trasto' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilucho

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Anzelm Skrzypiec rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Federico Giménez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Corria el minut 32, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Aguilucho s'avançava en el marcador després que en Dutherson Petion xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Curt Linneberg va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hedoi Iturrola, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronald Poklepović de Aguilucho es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Trasto

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Paulo Nievas Peña que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts David Arce Janariz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador de Trasto Salva Machado va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 84 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Manuel Ibaigane va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Leonci Perarnau quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Federico Giménez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan David Arce Janariz va estar a punt de posar per davant a Trasto amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Federico Giménez va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Trasto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Iker Almendros va quedar-se sol davant el porter Federico Giménez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Federico Giménez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Arce Janariz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Arce Janariz de Trasto es va guanyar la targeta groga merescudament.