Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750917

Copa 731750917 Información oficial sobre el partido 731750917 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

xerez xcd Alineación oficial del equipo 'xerez xcd' en el partido 3 - 4 Concheiros Tigers Alineación oficial del equipo 'Concheiros Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
xerez xcd Alineación oficial del equipo 'xerez xcd' en el partido 2 - 5 Concheiros Tigers Alineación oficial del equipo 'Concheiros Tigers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xerez xcd

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): xerez, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Corredor per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Francisco Hernández igualava per xerez en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 125 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Torsten Hartmeyer va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 68. 2-3.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Concheiros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro José Velasco López la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del xerez es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): xerez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Aizpuru ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 63 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Xavi Vilaburgès va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de xerez la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Manuel Corredor va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Francesc Xavier Casadevalls de xerez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Concheiros Tigers

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Wolde Selvon que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Concheiros va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Wolde Selvon va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Hermanas Nocius va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Wolde Selvon quasi aconsegueix empatar per Concheiros al minut 9, però Natanael Deuceln va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amatu Karlos de Concheiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.