Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750855

Copa 731750855 Información oficial sobre el partido 731750855 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Katasyem F.C. Alineación oficial del equipo 'Katasyem F.C.' en el partido 2 - 4 Club de la dutxa III Alineación oficial del equipo 'Club de la dutxa III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Katasyem F.C. Alineación oficial del equipo 'Katasyem F.C.' en el partido 2 - 1 Club de la dutxa III Alineación oficial del equipo 'Club de la dutxa III' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katasyem F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juan Corráiz el va rematar Pío Crexell amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 106 Minuto 103 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 103 i semblava que Katasyem desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Àlex Sapé va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pío Crexell va poder marcar per a Katasyem en un servei de cantonada picat per en Juan Corráiz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolau Armonda de Katasyem va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Corráiz de Katasyem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club de la dutxa III

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de dutxa va ser finalitzada des de l'esquerra per Edu Casp al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vittorio Marinello va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Filip Balaban, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 100 (Gol de contra por el centro): Cedrik Panknin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, dutxa, al minut 100. El marcador va canviar a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Vojislav Prokopijević va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aridani Varela, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Edu Casp quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thorsten Bury de dutxa es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.