Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750803

Copa 731750803 Información oficial sobre el partido 731750803 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Imperial C.F Alineación oficial del equipo 'Imperial C.F' en el partido 1 - 3 Nutcrackers United Alineación oficial del equipo 'Nutcrackers United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Imperial C.F Alineación oficial del equipo 'Imperial C.F' en el partido 2 - 2 Nutcrackers United Alineación oficial del equipo 'Nutcrackers United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperial C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Imperial prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Nils Stratmeier va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Velasco Chapartegui de Imperial va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Kentzi Arriaburu quasi empata el partit per a Imperial, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Diego Cortallo de Imperial va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 55, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José María Yotún hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Imperial va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Halcón va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rubén Vallearena va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Nutcrackers United

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Juho Pankkonen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fabian Krauel va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Attila Dan la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alex Bánfalvi va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Alexis Trupin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Ulf Viborg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tiger King Senn de Nutcrackers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.