Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750704

Copa 731750704 Información oficial sobre el partido 731750704 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 5 - 3 SD Milagrosa Alineación oficial del equipo 'SD Milagrosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 1 - 2 SD Milagrosa Alineación oficial del equipo 'SD Milagrosa' en el partido
Tiene mucha potra 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilboko Golegileak

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Golegileak aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Jesús Alfredo Casla va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Golegileak Rodrigo Albelda quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Josep Maria Buira l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Ortega Alvarado de Golegileak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Dixon Rapalino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Jesús Alfredo Casla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Golegileak.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): 曾 (Zeng) 淼森 (Miaosen) de Golegileak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ernest Aiguabella en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Eric Bernades de Golegileak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ernest Aiguabella en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

SD Milagrosa

Goles Goles

  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jorge Javier Guamis va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Milagrosa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier González Vado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Nel de Caldas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Segovia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jorge Gil Alvarado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Milagrosa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 96, quan Ilie Almăşanu va quedar-se sol davant el porter Carlos Segovia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Ilie Almăşanu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Segovia va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Natxo Rodríguez Pérez.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nel de Caldas de Milagrosa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jorge Javier Guamis de Milagrosa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Milagrosa Ernest Aiguabella no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Segovia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Milagrosa, Nel de Caldas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergi Vilalta de Milagrosa anava molt fort i col·locat però Carlos Segovia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Jordi Roig de Milagrosa va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.