Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750686

Copa 731750686 Información oficial sobre el partido 731750686 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ Alineación oficial del equipo 'AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ' en el partido 1 - 4 hectorino Alineación oficial del equipo 'hectorino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ Alineación oficial del equipo 'AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ' en el partido 1 - 2 hectorino Alineación oficial del equipo 'hectorino' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, ARSHONANDALYZ aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Juan Blasco va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gonzalo Battaner que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Jorge Noya no oblidarà el que li va passar durant el minut 52. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

hectorino

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Doriano Conticello va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de hectorino va ser finalitzada des de l'esquerra per Capitolino Montoito al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de hectorino Doriano Conticello va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jorge Noya va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a hectorino l'avantatge per 1 - 4. Matteo Siena en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 毛 (Mao) 小杰 (Xiaojie) al minut 22, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): hectorino van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Capitolino Montoito va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de hectorino, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Bogdan Drăghescu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.