Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750546

Copa 731750546 Información oficial sobre el partido 731750546 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Kingston de Pallars FC Alineación oficial del equipo 'Kingston de Pallars FC' en el partido 2 - 4 mallorca grande Alineación oficial del equipo 'mallorca grande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kingston de Pallars FC Alineación oficial del equipo 'Kingston de Pallars FC' en el partido 1 - 1 mallorca grande Alineación oficial del equipo 'mallorca grande' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kingston de Pallars FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Kingston aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Cristian Manuel Camariñas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Itsusko Andiorena de Kingston va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Kingston va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Salvador Muro en un 1 contra 1 amb el porter Purachai Maneerin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdelbatine El-Fakih va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Kingston per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Cristian Manuel Camariñas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Manuel Camariñas de Kingston es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

mallorca grande

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iker Lerín va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Agüera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al mallorca, un peu providencial d'en Iker Lerín va situar el 1-2 al panell digital.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a mallorca prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Carlos Ángel Albretch.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a mallorca augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Farzad Dellevoet es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Amézaga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Héctor Villamediana de mallorca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.