Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731750533

Copa 731750533 Información oficial sobre el partido 731750533 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Nastic Tarragona Alineación oficial del equipo 'Nastic Tarragona' en el partido 2 - 3 Estratega Team Alineación oficial del equipo 'Estratega Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nastic Tarragona Alineación oficial del equipo 'Nastic Tarragona' en el partido 2 - 2 Estratega Team Alineación oficial del equipo 'Estratega Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,5 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastic Tarragona

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Miguel Ángel La Riba s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Tarragona, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Joaquín Tomé per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ramón Echavarría hauria d'haver estat gol al minut 8 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Damián Almenar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Pere Anton Montalà va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el Tarragona va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ramón Echavarría no va estar gens encertat.

Estratega Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Emilio Centellas era molt més ràpid que el defensa Joaquín Tomé. Al minut 7, el jugador de Estratega va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): El porter de Estratega va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anicet Saloni va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Estratega prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Emilio Centellas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Estratega que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ramón Roco de Godoy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.