Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749955

Copa 731749955 Información oficial sobre el partido 731749955 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

EFMO Alineación oficial del equipo 'EFMO' en el partido 0 - 6 Hattrick FC (1) Alineación oficial del equipo 'Hattrick FC (1)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EFMO Alineación oficial del equipo 'EFMO' en el partido 0 - 4 Hattrick FC (1) Alineación oficial del equipo 'Hattrick FC (1)' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFMO

Hattrick FC (1)

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge San Pelayo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Hakim Khyam de Hattrick va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Passaven 36 minuts quan en Pablo Ginés Meléndez va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Silvià Managuerra arribés a peus de Hakim Khyam, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Hattrick el 0 - 4.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Silvià Managuerra va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Hakim Khyam va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Hattrick va estar a punt d'arribar en un córner. En Roger Bonet va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvià Managuerra de Hattrick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.