Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749943

Copa 731749943 Información oficial sobre el partido 731749943 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Katanga C.F. Alineación oficial del equipo 'Katanga C.F.' en el partido 2 - 3 Potekarios TEAM Alineación oficial del equipo 'Potekarios TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Katanga C.F. Alineación oficial del equipo 'Katanga C.F.' en el partido 2 - 2 Potekarios TEAM Alineación oficial del equipo 'Potekarios TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katanga C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els jugadors del Katanga amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 9, deixant César Barral en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Ismael Viscón va donar a Katanga un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Filomeno Yañez Mariño va estar a punt d'empatar per a Katanga quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luigi Maria Lattante va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Apolinho Cambaí gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luigi Maria Lattante va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Apolinho Cambaí.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Daniel Font de Katanga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filomeno Yañez Mariño de Katanga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Potekarios TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Potekarios es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Raúl Veleña es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Potekarios van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 89, quan Raúl Veleña va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Potekarios prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Felipe Elgueta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): El jugador visitant Felipe Elgueta va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 73 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Potekarios a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Arnau Bestard va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.