Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749861

Copa 731749861 Información oficial sobre el partido 731749861 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Saludeño Alineación oficial del equipo 'Saludeño' en el partido 2 - 3 Atletic Girona Alineación oficial del equipo 'Atletic Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Saludeño Alineación oficial del equipo 'Saludeño' en el partido 1 - 4 Atletic Girona Alineación oficial del equipo 'Atletic Girona' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saludeño

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miguel Larrea va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Saludeño contenien la respiració mentre en Miguel Larrea s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Saludeño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Larrea en un 1 contra 1 amb el porter Otaño Larralegi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Saludeño va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luis Gutiérrez Gasset la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hipolito Paz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 17 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Hipolito Paz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Malatesta de Saludeño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletic Girona

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Cibrán Martín va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 160 Minuto 66 (Gol de falta): L'entrenador de Atletic es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Cibrán Martín era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Atletic es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Aratz Olalde es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Julián Niño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andoni Rodríguez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Aratz Olalde per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Julián Niño de Atletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.