Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749849

Copa 731749849 Información oficial sobre el partido 731749849 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

real_zaragoza_team Alineación oficial del equipo 'real_zaragoza_team' en el partido 1 - 7 Wells Union FC Alineación oficial del equipo 'Wells Union FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real_zaragoza_team Alineación oficial del equipo 'real_zaragoza_team' en el partido 0 - 3 Wells Union FC Alineación oficial del equipo 'Wells Union FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real_zaragoza_team

Goles Goles

  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Hassane Boubkari va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Andreu Estrecha, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): real_zaragoza_team va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro Granollachs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Walter Bascope.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Balay va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Wells Union FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Wells Nouh Zahid va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del real_zaragoza_team. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Björn Brühwyler la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wells es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 27.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raúl Elorio de Wells l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 58 de partit.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 61 de partit va donar a Wells l'avantatge per 1 - 4. Jarosław Skrzypecki en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Diego Márquez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Wells, un peu providencial d'en Raúl Elorio va situar el 1-5 al panell digital.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Jarosław Skrzypecki des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Wells augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Manuel Luzón es rifés el porter i marqués el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amaiur Zumalburu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Lucio-Villegas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 34 per Aaron Torradeflot va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Burón de Wells amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.