Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749614

Copa 731749614 Información oficial sobre el partido 731749614 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Real Jd Alineación oficial del equipo 'Real Jd' en el partido 1 - 3 Avisamos Grúa Alineación oficial del equipo 'Avisamos Grúa ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Jd Alineación oficial del equipo 'Real Jd' en el partido 2 - 2 Avisamos Grúa Alineación oficial del equipo 'Avisamos Grúa ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Jd

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Luis Venero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Real Patrizio Eldua quasi marca al minut 10 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Antonio de Minaya l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Guillermo Luca de Tena arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Real van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Sergio Omeya va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Juan Luis Venero va disposar d'una bona oportunitat al minut 49, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, David Estaña de Real va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Avisamos Grúa

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Avisamos va ser finalitzada des de l'esquerra per Andrea Malagola al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Andrea Malagola era molt més ràpid que el defensa Felipe Lacomba. Al minut 22, el jugador de Avisamos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Leonard Bącler va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Avisamos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Sandro de la Mata, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Real. La jugada d'estratègia del Avisamos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roch Fischer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Enric Llaona va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Godofredo Guilisasti, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sandro de la Mata es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonard Bącler.