Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749608

Copa 731749608 Información oficial sobre el partido 731749608 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

cr competicion Alineación oficial del equipo 'cr competicion' en el partido 0 - 3 Dudu C.F. Alineación oficial del equipo 'Dudu C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cr competicion Alineación oficial del equipo 'cr competicion' en el partido 1 - 3 Dudu C.F. Alineación oficial del equipo 'Dudu C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cr competicion

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Kepa Tellaburu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafael Canou va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Samuel Belzunces aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Belzunces de competicion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dudu C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Diego Aparicio va posar els visitants Dudu per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Dudu, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jesús Gallinas va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Dudu va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 75, quan Santi Conejo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Alberto Queirós, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Aparicio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Dudu quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diego Aparicio va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Olivier Wüschner, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Jesús Gallinas de Dudu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.