Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731749525

Copa 731749525 Información oficial sobre el partido 731749525 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

kakapus Alineación oficial del equipo 'kakapus' en el partido 5 - 6 The best goalkeeper Alineación oficial del equipo 'The best goalkeeper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kakapus Alineación oficial del equipo 'kakapus' en el partido 1 - 4 The best goalkeeper Alineación oficial del equipo 'The best goalkeeper' en el partido
Tiene mucha potra 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kakapus

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a kakapus va ser Pedro Buelga.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): kakapus va augmentar la diferència quan Sebastián Méndez Ortiz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a kakapus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Varas Durán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Rojas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Gonzalo Rojas gairebé va marcar per a kakapus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): kakapus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sebastián Méndez Ortiz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Sebastián Méndez Ortiz de kakapus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saïfeddine Yamani de kakapus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de kakapus, Alejandro Vandelvira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Sergio Gilimón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de kakapus Pedro Buelga, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Atse Helwegen. El marcador continuava 5 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de kakapus Gonzalo Rojas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de kakapus, Saïfeddine Yamani, col·locà la pilota just a les mans d'en Atse Helwegen. El marcador: 5 - 5.

The best goalkeeper

Goles Goles

  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Atse Helwegen va descol·locar totalment la defensa contrària i Santi Ciurana no va perdonar i va marcar el 2 - 1.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 70. L'anotador per goalkeeper va ser Pablo Ibarra, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): El jugador de goalkeeper Rafael Galdeano va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 101 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 125 Minuto 111 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Santi Ciurana va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Rubèn Massot al minut 69 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Martín De Biescas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ignacio Palacios va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): goalkeeper va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 100, quan Luis Cervero va quedar-se sol davant el porter Ignacio Palacios, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Agustí Císcar va xutar fora per a goalkeeper, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Martín De Biescas de goalkeeper va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de goalkeeper Rafael Galdeano no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignacio Palacios es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Luis Cervero de goalkeeper és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Santiago Dantas de goalkeeper, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio Palacios en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.