Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731748370

Copa 731748370 Información oficial sobre el partido 731748370 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

shinga Alineación oficial del equipo 'shinga' en el partido 2 - 3 Caranza Sport F.C. Alineación oficial del equipo 'Caranza Sport F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
shinga Alineación oficial del equipo 'shinga' en el partido 0 - 3 Caranza Sport F.C. Alineación oficial del equipo 'Caranza Sport F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shinga

Goles Goles

  • 136 Minuto 41 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Nolasco Antuña s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Gabriel Garisas, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Elías Camba entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al shinga, un peu providencial d'en Dragomir Popa va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de shinga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramón González Zorrilla va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Garisas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón González Zorrilla de shinga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Caranza Sport F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Baptiste Raphaël va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per CaranzaSFC en aconseguir el 2 - 1.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Baptiste Raphaël marqués l'empat. Al minut 77 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de CaranzaSFC Joaquín Caldentey va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Alberto Oneto va estar a punt de posar per davant a CaranzaSFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Tricaz va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Jorge Fajardo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Oneto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Jorge Fajardo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Baptiste Raphaël, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Baptiste Raphaël l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Jorge Fajardo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fernando Tricaz no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Ricardo Battaglini de CaranzaSFC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.