Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731747905

Copa 731747905 Información oficial sobre el partido 731747905 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

Malvinas town Alineación oficial del equipo 'Malvinas town' en el partido 4 - 2 UD Barbastro. Alineación oficial del equipo 'UD Barbastro.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Malvinas town Alineación oficial del equipo 'Malvinas town' en el partido 2 - 3 UD Barbastro. Alineación oficial del equipo 'UD Barbastro.' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malvinas town

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Pepe Pelayo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Malvinas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Javier Leal, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del Malvinas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Javier Leal, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pepe Pelayo la va rematar Javier Leal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Malvinas el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Malvinas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Gazón en un 1 contra 1 amb el porter Lembit Kaljumäe, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Gazón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Josep Lluís Fraxedas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lembit Kaljumäe va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

UD Barbastro.

Goles Goles

  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Barbastro. el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miljan Franović va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 50. L'anotador per Barbastro. va ser Huge Vandepijpere, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): El jugador visitant Miljan Franović va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 28 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Manuel José Sáenz Río va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.