Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731747817

Copa 731747817 Información oficial sobre el partido 731747817 en Hattrick

29.05.2024 12:00:00

M.E.H. C.F. Alineación oficial del equipo 'M.E.H. C.F.' en el partido 7 - 5 Unión Castalia Alineación oficial del equipo 'Unión Castalia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
M.E.H. C.F. Alineación oficial del equipo 'M.E.H. C.F.' en el partido 3 - 3 Unión Castalia Alineación oficial del equipo 'Unión Castalia' en el partido
Tiene mucha potra 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

M.E.H. C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Francisco Cendra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de M.E.H..
  • 112 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Al minut 108 del partit, el jugador Manuel Fáix de M.E.H. va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alberto Díaz de Ledesma va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): M.E.H. va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Alberto Díaz de Ledesma va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernest Sebastià no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Iribarrena estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de M.E.H. Ricardo Alastrué va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Julio César Basoco va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 2
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Rudi Mornhart de M.E.H. és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de M.E.H. Javier García de Lizasaín no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Julio César Basoco es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de M.E.H., Alberto Díaz de Ledesma, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ramon Llau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.

Unión Castalia

Goles Goles

  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 84. L'anotador per Castalia va ser Hernán López Jiménez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): El jugador de Castalia Jonathan Azuela va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 101 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Albert Sebastià, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castalia, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Jonathan Azuela va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francisco Caifero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Xavi Bardeny va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marcos Ruiz de Mesa va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Francisco Caifero va fer una jugada per la banda esquerra, però Marcos Ruiz de Mesa va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anthony Lambert de Castalia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julio César Basoco de Castalia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Fernando Inchaustegui va clavar el 4 - 3 per a Castalia amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Anthony Lambert de Castalia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcos Ruiz de Mesa en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): Ernest Sebastià de Castalia va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Marcos Ruiz de Mesa s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 6 - 5.