Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731747234

Amistoso (Int.) 731747234 Información oficial sobre el partido 731747234 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido 5 - 4 Valcor Galati Alineación oficial del equipo 'Valcor Galati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido 8 - 0 Valcor Galati Alineación oficial del equipo 'Valcor Galati' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Almería

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Alexandru Veleanu va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els seguidors del U.D.Almería van tornar a saltar d'alegria al minut 82. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Arbel Jahan que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passava el minut 85 del matx, quan l'atent Daevy Alpaerts va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del U.D.Almería amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Renato Vecchiarino en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Corria el minut 88 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alexandru Veleanu, que va posar el 5 - 4 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): U.D.Almería va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Alfredo Echacán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gailo Martinez de Zuatzo va rebre molts aplaudiments. Al minut 25 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Daevy Alpaerts va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Arbel Jahan des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Paco Llano va entorpir al marcador d'en Pierre-Philippe Bouverne per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): U.D.Almería va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ottó Rácz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marcel Mitu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Daevy Alpaerts gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Alfredo Echacán de U.D.Almería va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gailo Martinez de Zuatzo de U.D.Almería amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valcor Galati

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Lazar Omerović va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Valcor, al minut 5. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Bogdan Sand que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Valcor per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 41. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Taruvinga Mongudhi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Taruvinga Mongudhi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radu Achimescu de Valcor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.