Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Muppet Return Atletic (490456) - U.D Don Benito (441467) » 73173885: T17/J13/VII

Liga 73173885 Información oficial sobre el partido 73173885 en Hattrick

22.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / VII.673 (38709)

LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!! Alineación oficial del equipo 'LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!!' en el partido 3 - 1 Atlético valenciano Alineación oficial del equipo 'Atlético valenciano' en el partido
Boguslaw Starzyk (5') 1 - 0
José María Gainza (33') 2 - 0
Immo Rohweder (52') 3 - 0
3 - 1 Manuel Segarra (64')
LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!! Alineación oficial del equipo 'LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!!' en el partido 3 - 1 Atlético valenciano Alineación oficial del equipo 'Atlético valenciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!! Alineación oficial del equipo 'LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!!' en el partido 6 - 0 Atlético valenciano Alineación oficial del equipo 'Atlético valenciano' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LIVERPOOL : Yo´ll never walk alone!!

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Boguslaw Starzyk, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LIVERPOOL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LIVERPOOL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José María Gainza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LIVERPOOL pel centre va donar un gran resultat: el gol de Immo Rohweder va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gabi Cohen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Mousa Rahman El-Rashid gairebé va marcar per a LIVERPOOL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mousa Rahman El-Rashid va rematar alt.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gabi Cohen de LIVERPOOL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Pedro Vallberga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José María Gainza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Jozef Olejnik va sortir coix del terreny de joc, substituït per José María Gainza. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Boguslaw Starzyk de LIVERPOOL va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Glenn Lamain va prendre el seu rol al minut 82.

Atlético valenciano

Goles Goles

  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Segarra de valenciano va fer un bon esprint per escapar-se de Esteban Olazábal i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Juan Ricardo Llanos de valenciano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Segarra de valenciano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54 de partit, Juan Ricardo Llanos de valenciano va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.