Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731730706

Copa 731730706 Información oficial sobre el partido 731730706 en Hattrick

29.05.2024 09:45:00

Mighty' Magyars Alineación oficial del equipo 'Mighty' Magyars' en el partido 2 - 6 Fáradt Lendület Alineación oficial del equipo 'Fáradt Lendület' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mighty' Magyars Alineación oficial del equipo 'Mighty' Magyars' en el partido 0 - 5 Fáradt Lendület Alineación oficial del equipo 'Fáradt Lendület' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mighty' Magyars

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): Soma Racskó de Magyars va demostrar les seves habilitats al minut 28 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 89 minuts, Sándor Nagybányai va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Sándor Nagybányai es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 37, però el porter va aturar el seu xut.
  • 209 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mátyás Biró va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Fábiusz Hornok. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Péter Eitel de Magyars es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fáradt Lendület

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Lendület es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Péter Cigány es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, un xut de Bolesław Ginalski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fábiusz Hornok va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Lendület va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bolesław Ginalski, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Lendület, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Bolesław Ginalski va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Bolesław Ginalski va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Bolesław Ginalski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 290 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Bolesław Ginalski va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Damião Vidigal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Zsolt Bagi va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damião Vidigal.