Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731725627

Copa 731725627 Información oficial sobre el partido 731725627 en Hattrick

29.05.2024 09:30:00

SC Stiegl Langeck Alineación oficial del equipo 'SC Stiegl Langeck' en el partido 0 - 8 UTC ant.sfer Mureck Alineación oficial del equipo 'UTC ant.sfer Mureck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
SC Stiegl Langeck Alineación oficial del equipo 'SC Stiegl Langeck' en el partido 0 - 9 UTC ant.sfer Mureck Alineación oficial del equipo 'UTC ant.sfer Mureck' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Stiegl Langeck

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Miro Ćurka va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Werner Wieser rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliver Ponecz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

UTC ant.sfer Mureck

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Mitko Kishkilov va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a ant.sfer l'avantatge per 0 - 2. Philipp-Stephan Gehrold en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Damien NOuemou va augmentar l'avantatge de ant.sfer a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Iliuşa Măniţă va augmentar l'avantatge de ant.sfer a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mark Kocherin, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Stephan Neuwirth va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Damien NOuemou des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, ant.sfer va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iliuşa Măniţă.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Stephan Neuwirth va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Philipp-Stephan Gehrold. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Mitko Kishkilov de ant.sfer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.