Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731725478

Amistoso (Int.) 731725478 Información oficial sobre el partido 731725478 en Hattrick

26.05.2024 13:00:00

FC Godmiljardedju Alineación oficial del equipo 'FC Godmiljardedju' en el partido 3 - 6 GLOIN'S CF Alineación oficial del equipo 'GLOIN'S CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Godmiljardedju Alineación oficial del equipo 'FC Godmiljardedju' en el partido 4 - 1 GLOIN'S CF Alineación oficial del equipo 'GLOIN'S CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Godmiljardedju

Goles Goles

  • 102 Minuto 25 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 25 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Mārtiņš Cojs, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Godmiljardedju a l'empat.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Godmiljardedju no perdien la fe, i al minut 80 del partit, Marino Prgin va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 135 Minuto 89 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Gheisar Mastour va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 5. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Ben Joshua Gräske va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Godmiljardedju.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Godmiljardedju va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lleyton van Saaze va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

GLOIN'S CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael Quiñonez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Gustavo Andrés Calero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 21, i va fer pujar el 0 - 2 per a GLOINS.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Rafael Quiñonez va augmentar l'avantatge de GLOINS a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Atanas Dechev de GLOINS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Trond Vo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al GLOINS, un peu providencial d'en Giorgio Camagni va situar el 2-5 al panell digital.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Torben Cymanek de GLOINS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 89 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Quiñonez de GLOINS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.