Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731724036

Amistoso (Int.) 731724036 Información oficial sobre el partido 731724036 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Reus Dillon Panthers Alineación oficial del equipo 'Reus Dillon Panthers' en el partido 3 - 1 Phönix Bellheim Alineación oficial del equipo 'Phönix Bellheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reus Dillon Panthers Alineación oficial del equipo 'Reus Dillon Panthers' en el partido 4 - 0 Phönix Bellheim Alineación oficial del equipo 'Phönix Bellheim' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus Dillon Panthers

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ezkai Esnazabal va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Panthers empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del Panthers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Christen Wagner, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Panthers i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 75 minuts de joc. Mentre en Carles Carcolé el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Giulio Caccavale es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Phönix Bellheim

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bellheim prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ernesto Santa Cruz.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Otmund Schuneritsch va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Kenley Antonia va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.