Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731723429

Amistoso 731723429 Información oficial sobre el partido 731723429 en Hattrick

26.05.2024 20:00:00

Forrest Alineación oficial del equipo 'Forrest' en el partido 2 - 0 Boemlauwe Koekwauzen Alineación oficial del equipo 'Boemlauwe Koekwauzen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forrest Alineación oficial del equipo 'Forrest' en el partido 1 - 1 Boemlauwe Koekwauzen Alineación oficial del equipo 'Boemlauwe Koekwauzen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,1 % 15,7 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forrest

Goles Goles

  • 107 Minuto 3 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Forrest Fernando Escobar va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Forrest va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernando Escobar des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Karsten Bodelier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gijsbert Liebrand va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Forrest van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Jesús Enrique Ursino no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Boemlauwe Koekwauzen

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Yaxam N'Dao va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Delfim Costa Esteves va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nguyễn Văn Hiếu.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jörgen Spaanbroek de Koekwauzen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nguyễn Văn Hiếu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.