Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731720261

Amistoso (Int., RC) 731720261 Información oficial sobre el partido 731720261 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido 0 - 7 Wiskitki F.C. Alineación oficial del equipo 'Wiskitki F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido 1 - 0 Wiskitki F.C. Alineación oficial del equipo 'Wiskitki F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comando Oregar

Wiskitki F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tom Nordvik arribés a peus de Sellé Yade, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Wiskitki el 0 - 1.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jannick Götze no va poder aturar Tom Nordvik de Wiskitki, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 21 el 0 - 2.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Wiskitki augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Vit Bajlec es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Walter Buława de Wiskitki va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Wiskitki va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Juan Bautista Cruz aconseguint el 0 - 5.
  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Oinatz Egozkozabal encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Vit Bajlec anotar per a Wiskitki el 0 - 6. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Wiskitki va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Christian Domont.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wiskitki van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ricardo Kort va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Vit Bajlec, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wiskitki, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Vadim Kuporosov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.