Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731718686

Amistoso 731718686 Información oficial sobre el partido 731718686 en Hattrick

26.05.2024 09:00:00

Mewa FK Alineación oficial del equipo 'Mewa FK' en el partido 3 - 1 bicepsteam Alineación oficial del equipo 'bicepsteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mewa FK Alineación oficial del equipo 'Mewa FK' en el partido 6 - 1 bicepsteam Alineación oficial del equipo 'bicepsteam' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mewa FK

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Mewa Aleksander Pachomow va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jörn Gardelli va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Manuele Macchia va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Mewa.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Mewa va aconseguir el 3 - 0 quan Nikolay Mladzhov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Gastón Ferrari gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roman Wrzawiec va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Krzysztof Sirek va rematar alt.

bicepsteam

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Przemysław Kieżel va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Sławomir Sokalski va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.